dissabte, 5 de juliol del 2008

Desprès d'uns dies convalescent per un proces vira'l, que m'ha deixat en kao tècnic. Torne a escriure, la noticia ja la coneixereu, l'expulsió de compromís de la Marcos.

Glòria Marcos, expulsada de Compromís pel País Valencià

La diputada i coordinadora d'EUPV considera l'expulsió un 'linxament polític'

Compromís pel País Valencià va acordar ahir d'expulsar del grup parlamentari la diputada i coordinadora d'EUPV, Glòria Marcos. L'expulsió, impulsada pel Bloc Nacionalista Valencià, ha tingut el suport dels dos membres d'Iniciativa del Poble Valencià. Segons que explicà Marcos a VilaWeb, tot plegat respon a un 'linxament polític' per fer fora EUPV del grup parlamentari.

El Bloc argumentà que ja fa un any que Marcos els acusa d'antidemocràtics, que no va voler participar en la redacció del reglament del grup, que ara considerava 'inquisidor i punitiu', i que per això li obriren un expedient. Per això i altres motius al·legats pels impulsors de l'expedient, el document conclou que 'tot allò arreplegat en el Plec de Càrrecs junt amb els agreujants considerats, són sancionables amb l’expulsió segons l’article 21 del Reglament del Grup Parlamentari'.

La versió de Marcos

La parlamentària de Compromís pel País Valencià i coordinadora d'Esquerra Unida (EUPV), Glòria Marcos, es va queixar que, darrere la proposta d'expulsar-la del grup per motius personals, hi havia un propòsit polític: foragitar EUPV de les Corts.

Aquest, va dir, és el principal motiu per haver-se negat a defensar-se de les acusacions explicitades en el plec de càrrecs. I va afegir que no vol donar legalitat a un reglament 'fet per a expulsar-me'.

En canvi, Glòria Marcos va anunciar que presentaria un recurs a la mesa de les Corts, a qui demanaria disposar de més mitjans si esdevingués diputada no adscrita: això voldria dir que tindria menys capacitat econòmica i menys iniciativa parlamentària.


aquesta noticia esta estreta de VilaWeb, personalment crec que ja tardaven massa en expulsar-la, aquesta persona destorbava ens els afers diaris del grup parlamentari compromís , no ha volgut mai compromís ni quant estava en proses de formació ,(nomes feia que posar traves) i meig quant es forma, com a grup parlamentari, quant no pots menjar-te i repartir tu la cansalada ja no t'apanya el porc, es a dir, quant no eres tu la que fa i des fa, deurien pensar en desfer-se d'ella en eupv l'esta afonant més encara, esta donat una imatge totalitària i poc democràtica del funcionament d'esquerra unida, una llàstima per que el projecte inicial era molt bonic, totes les esquerres unides fent front a la dreta.